ASKO Celsius°Cooking™. Nowy wymiar gotowania dzięki precyzyjnej kontroli temperatury

INTELIGENTNE GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE. DZIĘKI ASKO Celsius°Cooking™ POTRAWY NICZYM Z NAJLEPSZYCH RESTAURACJI POWSTANĄ W TWOJEJ KUCHNI.

W innowacyjnym systemie Celsius°Cooking™ ASKO – wiodąca na rynku skandynawska marka najwyższej jakości urządzeń kuchennych, pralniczych i profesjonalnych – łączy inteligentne rozwiązania technologiczne z przepisami krok po kroku i najwyższej jakości technologią indukcyjną. W rezultacie, ASKO stworzyło świat inspiracji, w którym zarówno początkujący, jak i doświadczeni szefowie kuchni przygotują doskonałe potrawy. Celsius°Cooking przenosi przygotowywanie posiłków na wyższy poziom, oddając precyzyjną kontrolę nad temperaturą i czasem, a także doskonałe rezultaty, bezpośrednio w ręce domowych szefów kuchni.

Pewność, kontrola, precyzja

System Celsius°Cooking™ to kolejny element kompleksowej oferty innowacyjnych urządzeń kuchennych klasy premium firmy ASKO. Unikalny system ASKO Celsius°Cooking™, został zaprojektowany z myślą o zapewnieniu domowym szefom kuchni precyzji, pewności i kontroli, których potrzebują, aby poszerzyć swoje kulinarne horyzonty. System wyposażony jest w jedną z płyt indukcyjnych ASKO Premium lub płytę ASKO Elevate ze zintegrowanym wentylatorem wyciągowym. System zawiera również sondę Celsius°Cooking™ w standardzie, a inteligentne naczynia Celsius°Cooking™ Chef’sPot i Celsius°Cooking™ Frying Pan są dostępne jako akcesoria. Płyta, patelnia, garnek i sonda łączą się ze sobą za pomocą Bluetooth, aby zapewniać odpowiednią temperaturę i ciepło we właściwym czasie. Dostępna jest również strona internetowa Celsius°Cooking™, na której można znaleźć dużą bazę inspirujących przepisów, stworzonych specjalnie z myślą o gotowaniu w precyzyjnie określonej temperaturze. Przepisy mają formę krótkich filmów, które prowadzą domowych kucharzy przez każdy etap procesu gotowania. Rezultatem jest doskonale dopracowana kulinarna przygoda, w której domowi kucharze mogą śmiało pożegnać się z niedogotowaniem lub rozgotowaniem, wyeliminować przegotowanie, tworzyć nowe, zaskakujące dania i osiągać doskonałe tekstury i smaki.